Ten budynek musiał długie lata czekać na etap wykończeniowy. Na szczęście obecni właściciele wybrali jak chcą by wyglądała jego elewacja. Wiele elementów było narzuconych przez wcześniejsze wykonania i musieliśmy się do nich dostosować. Z naszą pomocą dobrali materiały i teraz tylko dążyć do szczęśliwego wykończenia.

Styl i materiały wykończeniowe podobnie jak gusta zmieniły się przez te lata.

Rysunek z projektu budowlanego domu z przed wielu lat. Niestety nie znam autora.

Jednak nowi właściciele także mieli swoje wizje i trzeba to było połączyć w spójna całość. Biel, drewno i brąz oraz szkło miało unowocześnić ale i ocieplić budynek. Na tarasie ekologiczny recykling czyli meble z palet. A w koło roślinność i nieduży ogródek.

Całość wyszła bardzo przyjemnie, właściciele bardzo zadowoleni o czym świadczy komentarza w referencjach na naszym facebooku. Poniżej możecie zobaczyć jak wygląda dokumentacja tego projektu oraz wizualizacje które powstały w końcowym efekcie.

Jak Wam się podoba taka wersja odświeżania strych budynków? Ten budynek nie miał nigdy okazji być dokończony, nowi właściciele dali mu w końcu nowe życie i tchnęli w niego rodzinne ciepło. Oby więcej takich działań. My bardzo to lubimy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.